Diensten

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van succesvolle websites en webwinkels. Door deze ervaring kunnen wij het complete traject voor u uit handen nemen. Naast de ontwikkeling van uw website, kunnen wij u ook ondersteunen bij uw totale online strategie. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie zodat uw website optimaal gevonden wordt in de zoekmachines, het online adverteren en het verzenden van nieuwsbrieven.

Websites en Webwinkels

Websites en webwinkels

Een goede website of webwinkel moet simpelweg werken. Zowel voor u als voor uw klanten. Afhankelijk van uw wensen en situatie wordt uw website ontwikkeld op basis van het Content Management Systeem (CMS) welke het beste bij uw situatie past. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van hoogwaardige systemen zodat u zelf uw website kunt beheren. Hierbij hebben wij ervaring met onder andere Drupal, Joomla!, Wordpress en Magento. Daarnaast wordt uw website kosteloos voorzien van de laatste updates van het CMS zodat uw website continue optimaal blijft functioneren.

Meer informatie over onze websites Meer informatie over onze webwinkels
Apps

Apps

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Steeds meer mensen hebben een smartphone en hoewel websites geoptimaliseerd kunnen worden voor mobiele bezoekers hebben apps ook een aantal voordelen die met een website simpelweg niet mogelijk zijn. Wij hebben ervaring in het ontwikkelingen van apps voor smartphones en tablets die stand alone werken of juist gegevens uit wisselen met uw website.

Meer informatie over onze apps

Ziet er geweldig uit op elk apparaat

De ontwikkelingen op het gebied van internet en bijbehorende technologieën volgen elkaar razendsnel op. Wij volgen deze trends op de voet en passen deze toe op uw project. Een voorbeeld hiervan zijn responsive of adaptieve websites. Het aantal mobiele bezoekers die uw website of webwinkel bekijken met een smartphone of tablet neemt enorm toe. Een responsive website past zich automatisch aan aan de bezoeker en met welk apparaat de website wordt bezocht. Een ander voorbeeld zijn retina of HDPI websites. Schermen worden steeds beter en krijgen meer pixels waardoor afbeeldingen zonder aanpassing wazig of blokkerig weergegeven worden. Met een retina website wordt altijd de juiste scherpe afbeelding getoond.

Meer informatie over onze responsive websites Meer informatie over onze retina websites Responsive en retina websites

Top positie in Google

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Zoekmachines hanteren een groot aantal criteria waarop een website wordt gewaardeerd. Hoe hoger de website scoort op deze punten, hoe hoger de website scoort in de zoekmachine. Een website die goed gevonden kan worden in een zoekmachine krijgt meer bezoekers, een zo hoog mogelijke positie is daarom van groot belang.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie
Graph

Adverteren in Google

Afhankelijk van het doel kan het adverteren in Google ontzettend interessant zijn. Uw advertentie wordt in Google boven of naast de gewone zoekresultaten getoond waardoor deze extra onder de aandacht komen van potentiēle bezoekers en zijn daardoor bij uitstek geschikt om nieuwe leads en potentiële klanten te werven.

Meer informatie over Adwords