Smartphone apps

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Steeds meer mensen hebben een smartphone en hoewel websites geoptimaliseerd kunnen worden voor mobiele bezoekers hebben apps ook een aantal voordelen die met een website simpelweg niet mogelijk zijn.

Een app laten ontwikkelen

Wij ontwikkelen hoogwaardige smartphone en tablet apps op basis van uw wensen. Wij hebben ruime ervaring in de ontwikkeling van apps voor bijvoorbeeld Android en iOS. Hierbij kunnen wij een stand alone app ontwikkelen of deze laten communiceren met uw website zodat beide systemen gegevens met elkaar uit kunnen wisselen.

Responsive website of een native app?

Hoewel dat een responsive website op een smartphone of tablet te gebruiken is, zijn er ook grote verschillende tussen een responsive website of een native app. Een native app is vooral handig als deze zonder internetverbinding moet kunnen werken of als deze moet communiceren met de hardware van de telefoon (zoals b.v. de camera, GPS, etc.). Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste technologie.