Responsive website

Smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Steeds meer mensen gebruiken een smartphone of tablet om uw website of webwinkel te bezoeken. Een responsive website past zich automatisch aan aan het scherm van de bezoeker en geven de informatie optimaal weer.

Waarom een responsive website?

Zonder aanpassingen is uw website op mobiel bijna niet bruikbaar, teksten en afbeeldingen zijn moeilijk zichtbaar of bezoekers moeten inzoomen om bepaalde informatie te zien. Omdat de bezoeker extra inspanningen moet doen om de website mobiel goed weer te geven zullen zij eerder afhaken en de website of webwinkel eerder verlaten. Dit betekend vaak dat uw klant de bestelling bijvoorbeeld niet afrond en naar een website toe gaat die wel geoptimaliseerd is voor een mobiele ervaring. Gezien de stijging in het aantal mobiele bezoekers wordt een responsive website in de toekomst alleen maar belangrijker.

Responsive website en responsive webwinkel

Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van responsive websites en webwinkels, onze nieuwe projecten worden standaard geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en zijn responsive opgebouwd. Daarnaast kunnen wij uw website optimaliseren voor Retina schermen.