Website

Wij ontwikkelen professionele en volledig op maat ontwikkelde websites. Bij ons vindt u alles onder één dak. Het grote voordeel hiervan is dat u 1 partij hebt en alle onderdelen van uw online strategie naadloos op elkaar aangesloten kunnen worden.

Professionele website op maat

Iedere website is anders, om ervoor te zorgen dat de website het meeste rendement op leverd wordt uw website op maat ontwikkeld. Hierbij houden we rekening met uw unieke situatie en wordt de website ontwikkeld aan de hand van uw huisstijl.

Voorsprong

Om ervoor te zorgen dat uw website optimaal functioneert worden beproefde en nieuwe technieken gebruikt om uw website beter te laten prestereren.

Content Management Systeem (CMS)

In de meeste gevallen wordt uw website gebouwd op basis van een Content Management Systeem (CMS). Hierbij kunt u zelf pagina's toevoegen, bewerken en beheren. Ook hierbij maken wij uitsluitend gebruik van beproefde en enterprise CMS systemen. Wij hebben onder andere ervaring met Drupal, Joomla! en Wordpress.

Het volledige traject

Wij kunnen het volledige traject voor u uit handen nemen. Bij de ontwikkeling van een website komen een groot aantal verschillende onderdelen aan bod. Allereerst wordt een layout voor uw website ontwikkeld waarbij rekening wordt gehouden met uw eigen huisstijl. Zodra de layout is goedgekeurd wordt deze geintergreerd in uw website. Hierbij wordt zo vroeg mogelijk gekeken naar zoekmachine optimalisatie. Wij houden hier al bij het opzetten van de layout rekening mee, zodat uw website zo zoekmachine vriendelijk mogelijk op wordt gezet. Vervolgens worden de functies en mogelijkheden van de website ontwikkeld. Hierbij wordt rekening gehouden met de usability en het gebruik van de website. Tot slot wordt uw website opgenomen in ons netwerk.

Altijd up-to-date

Onze websites worden opgenomen in ons eigen netwerk. De servers zijn speciaal ingericht voor de websites die wij ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat uw website optimaal wordt weergegeven, zowel qua snelheid als bereikbaarheid. Een ander voordeel is dat wij onze websites kosteloos voor u up-to-date houden. Zodra er een nieuwe versie van het CMS uit is, wordt deze gefaseerd binnen ons netwerk verspreid. Uw website profiteert dan ook van optimale veiligheid en snelheid.