Webwinkel

Wij ontwikkelen professionele en volledig op maat ontwikkelde webwinkels. Bij ons vindt u alles onder één dak. Het grote voordeel hiervan is dat u 1 partij hebt en alle onderdelen van uw online strategie naadloos op elkaar aangesloten kunnen worden.

Professionele webwinkel op maat

Iedere webwinkel is anders, om ervoor te zorgen dat de webwinkel het meeste rendement op leverd wordt uw webwinkel op maat ontwikkeld. Hierbij houden we rekening met uw unieke situatie en wordt de webwinkel ontwikkeld aan de hand van uw huisstijl.

Voorsprong

Om ervoor te zorgen dat uw webwinkel optimaal functioneert worden beproefde en nieuwe technieken gebruikt om uw webwinkel beter te laten prestereren.

Het volledige traject

Wij kunnen het volledige traject voor u uit handen nemen. Bij de ontwikkeling van een webwinkel komen een groot aantal verschillende onderdelen aan bod. Allereerst wordt een layout voor uw webwinkel ontwikkeld waarbij rekening wordt gehouden met uw eigen huisstijl. Zodra de layout is goedgekeurd wordt deze geintergreerd in uw webwinkel. Hierbij wordt zo vroeg mogelijk gekeken naar zoekmachine optimalisatie. Wij houden hier al bij het opzetten van de layout rekening mee, zodat uw webwinkel zo zoekmachine vriendelijk mogelijk op wordt gezet. Vervolgens worden de functies en mogelijkheden van de webwinkel ontwikkeld. Hierbij wordt rekening gehouden met de usability en het gebruik van de webwinkel. Tot slot wordt uw webwinkel opgenomen in ons netwerk.

Altijd up-to-date

Onze webwinkels worden opgenomen in ons eigen netwerk. De servers zijn speciaal ingericht voor de webwinkels die wij ontwikkelen. Dit zorgt ervoor dat uw webwinkel optimaal wordt weergegeven, zowel qua snelheid als bereikbaarheid. Een ander voordeel is dat wij onze webwinkels kosteloos voor u up-to-date houden. Zodra er een nieuwe versie van het CMS uit is, wordt deze gefaseerd binnen ons netwerk verspreid. Uw webwinkel profiteert dan ook van optimale veiligheid en snelheid.