Van der Valk Vitaal

Logo Van der Valk Vitaal

Van der Valk Vitaal is een nieuw concept waarbij de hospitaly van een hotel gecombineerd wordt met extra zorg voor gezondheid. Van der Valk Vitaal biedt een breed aanbod aan diverse vitaliteits-diensten, zoals psychologie, fysiotherapie, orthopedie, oefentherapie en diverse para-medische èn medische specialismen. Alles onder één dak en uiteraard aangevuld met de voor Van der Valk gebruikelijke hoogwaardige hospitality en faciliteiten.

Van der Valk Vitaal staat voor de unieke combinatie van uitmuntende gastvrijheid en gezondheid. Gezond worden, gezond zijn en gezond blijven zijn hierbij onze drie meest belangrijke punten. Een ander onderdeel van Van der Valk Vitaal is Van der Valk Care. Het Van der Valk Care-verblijf bestaat uit aangepaste hotelkamers met zorg door professionele verpleegkundigen. Een geschikte oplossing voor revalidatie, vakantie met zorg of overname van mantelzorg.

Onze aanpak

Bij de start van het project werd al snel duidelijk dat we gebruik zouden gaan maken van de bekende 'Toekan' in het logo in verband met de naamsbekendheid en hospitality associaties die mensen bij Van der Valk hebben. Daarnaast wilde Van der Valk graag het 'appeltje' uit de Betuwe terug laten komen als een referentie naar het gezonde aspect van Van der Valk Vitaal.

Responsive en HiDPI ready

De website van Van der Valk Vitaal is volledig responsive opgezet en is daarnaast geoptimaliseerd voor schermen met een hoge resolutie. Dit is gedaan door zoveel mogelijk te werken met schaalbare afbeeldingen of door afhankelijk van het scherm van de bezoeker de meest optimale versie van de afbeelding te tonen.